Рубрика: Գինեգործություն

Գինու խմորում

Մենք խաղողը ճզմեցինք և լցրեցինք տակառների մեջ, որպեսզի այն խմորվի։ Այդ ընթացքում ամեն օր մի քանի անգամ փայտով ճզմում էինք խաղողը, որպեսզի գինին անջատվի մաշկից և գույները ավելի լավ արտահայտվեն։

Автор:

Ես Աշոտ Զոզանյան եմ։ Սովորում եմ «Մխիթար սեբաստացի» կրթահամալիրում։ Ես սիրում եմ մարմնակրթություն առարկան, սիրում եմ բակում խաղամ և դաս սովորել։

Оставьте комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.